Hematolojik malignitesi olan hastalarda gözlenen deri ve mukoza lezyonlarının değerlendirilmesi - Demirçay, Zeynep Özlem (My University, 1996)
unknown
Keywords: CİLT HASTALIKLARI (DERMATOLOJİ); Deri; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları