Sağlık çalışanlarının genel sağlık durumu, fiziksel aktivite düzeyleri ve etkileyen faktörler - Yetim, Merve (My University, 2017)
Çalışma, sağlık çalışanlarının genel sağlık durumları, fiziksel aktivite düzeyleri, ikisi arasındaki ilişki ve etkileyen faktörleri göstermek amacı ile planlanmıştır.

This study was conducted to investigate general health and physical activity levels of healthcare employees with their correlation and factors affecting them.
Keywords: Fiziksel aktivite; Genel Sağlık Anketi-28; General Health Questionnaire; Hemşireler; International Physical Activity Questionnaire; Sağlık; Sağlık çalışanı; Sağlık çalışanları; Türkiye; Uluslararası Fiziksel Aktivite Anketi Healthcare Employee