Milletlerarası tahkim ve usul hukukuna ilişkin güncel meseleler - ÖZEL, SİBEL; PÜRSELİM ARNİNG, HATİCE SELİN (Oniki Levha Yayıncılık, 2022)
Milletlerarası Tahkim ve Usul Hukukuna İlişkin Güncel Meseleler kitabı tahkime elverişlilik, tahkimde delil ikamesi, hakkaniyete göre uyuşmazlık çözümleri, yatırım uyuşmazlıkları ile milletlerarası yetki sözleşmeleri, e-sporcu sözleşmelerinden doğan uyuşmazlıklarda Türk mahkemelerinin yetkisi ve cezalandırıcı tazminat içeren yabancı mahkeme kararlarının Türkiye\"de tenfizini konu edinmektedir.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Hukuk; Devletler Özel Hukuku; Social Sciences and Humanities; Law; International Private Law; Sosyal Bilimler (SOC); Sosyal Bilimler Genel; HUKUK; Social Sciences (SOC); SOCIAL SCIENCES, GENERAL; LAW; Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler; Social Sciences & Humanities