Akut iskemik inme ile başvuran hastalarda oluşabilecek hemoraji riskinin, Swı Mr görüntülemede saptanan mikrokanama ile ilişkisinin saptanması - Çetinkaya, Damla Özbek (My University, 2015)
unknown
Keywords: Nöroloji; Tıp