Prostat kanserinde insülin benzeri büyüme faktörü bağlayıcı protein- 3 ekspresyonunun patolojik evre ve prognoz açısından öngörü değeri - Ayaz, İ. Orkunt (My University, 2001)
unknown
Keywords: boşaltım; ilgili işlevler; İnsan fizyolojisi; Salgılama; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-üroloji-prostat