Türk bankacılık sisteminde basel standartları ve kredilendirme sürecinde yarattığı değişim - Ayabakan, Aslı (My University, 2017)
Bu çalışmada, Basel Standartları’nın Türk Bankacılık Sisteminde kredilendirme sürecinde yarattığı değişimler araştırılmıştır. ABSTRACT In this study, we investigated the changes created by Basel standards on the crediting process of the Turkish banking system.
Keywords: Banka kredileri; Bankalar ve bankacılık; Basel; Credit Assesstment; Kredilendirme Basel; Standartlar; Türkiye