Orta dereceli okullardaki müzik eğitiminde, piyanonun bir eşlik çalgısı olarak kullanılabilirliği - Gülhan, Necati (My University, 1990)
unknown
Keywords: araştırma; Eğitim; gösteriler; ilgili konular; Müzik; MÜZİK EĞİTİMİ-ORTA OKULLAR; MÜZİK-PİYANO