Eğitim alanında faaliyet gösteren yerel sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının ve sorunlarının incelenmesi - Güvendi, Fatih Muhammet (My University, 2017)
Bu çalışmada, İstanbul’da eğitim alanında faaliyet gösteren yerel sivil toplum kuruluşlarından olan derneklerin eğitim amaçlı faaliyetleri ile bu faaliyetleri gerçekleştirirken karşılaştıkları sorun alanlarının tespit edilmesi amaçlanmıştır.

In this study, it was aimed to determine the educational activities of the associations of local NGOs operating in the field of education in Istanbul and the problem areas they encountered in carrying out these activities.
Keywords: civil society; civil society organizations; Dernekler; educational associations; Eğitim; eğitim dernekleri; eğitim programları; Gönüllü çalışanlar; local associations; non-governmental organizations; sivil toplum; Sivil toplum kuruluşları; Türkiye; yerel dernekler curriculums