Süleymaniye kütüphanesindeki mushaflarda 16.yüzyıl zahriye tezhibi - Göktuna, Sema (My University, 1990)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El Sanatları; El yazmaları ve kitapların tezhibi; Güzel Sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tezhip Sanatı, Türk