Hokand Hanlığı’nın (1709-1876) sosyal ve kültürel tarihi - Tagaev, Mairambek (My University, 2017)
Şeybânilerin parçalanmasından sonra ortaya çıkan üç hanlıktan biri Fergana ABSTRACT The Khoqand Khanate was one of the three Khanates which emerged just after
Keywords: Hokand Hanlığı; HokandEdebî Muhiti; Khanates of the Turkestan; Madrasa; Medreseler; Mektep; Rus İşgali; Russian invasion; Schools; Siyaset ve yönetim; Sosyal yönler; Tarih; the Khoqand Khanate; the Khoqand Khanete’s literary milieus; Türkistan Hanlıkları