Evre II ve III kolorektal kanserlerde timidilat sentetaz ve COX-2’nin prognostik faktör olarak incelenmesi - Aliustaoğlu, Mehmet (My University, 2003)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Sağlık Hizmetleri; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar