Enterik kaplı preparatların barsaktan emilimi üzerine omeprazol’ün olası bir etkisinin incelenmesi - Nefesoğlu, Zeynep (My University, 1996)
unknown
Keywords: FARMAKOLOJİ; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri