XX.yy’da Türkiye’de Kuzey Kafkasya Toplulukları ile ilgili yayınlarda tarihi, etnik, kültürel kimlik - Hoşkan, Hülya (My University, 1994)
unknown
Keywords: TÜRK TARİHİ-KAFKASYA-YAYINLAR; TÜRKLER-KAFKASYA-TARİH