Danıştay kararları ışığında iptal davalarında dava ehliyeti - Yolal, Halilazar (My University, 2017)
Hazırlamış olduğumuz çalışmada, iptal davalarında dava ehliyeti kavramı, Danıştay kararları çerçevesinde incelenmiştir. ABSTRACT This thesis examines the condition of capacity to sue, in accordance with the Council of State, in the actions for annulment.
Keywords: Dava açmak; Dava Ehliyeti İptal Davaları Capacity to SueAction of Annulment; Hukuk; Hukuk davaları; Hukuk ve mevzuat; İptal davaları; Kamu hukuku; Türkiye