Farklı konsantrasyonlardaki florürlü diş macunları ve kullanım sıklıklarının başlangıç mine lezyonu üzerine etkilerinin çeşitli metodlarla incelenmesi - Arslantunalı, Dilek (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; DİŞ HASTALIKLARI-TEDAVİ; Diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri