Türkiye B.İ.T. gerçeği ve mali tablolar üzerine bir uygulama - Öztürk, Süleyman (My University, 1995)
unknown
Keywords: BELEDİYE İKTİSADİ TEŞEBBÜSLERİ; Genel yönetim; Mali tablolar; Mali yönetim; Organizasyon ve finansman