Uluslararası bankacılığın kalkınmaya etkileri ve Türkiye uygulaması - Albayrak, Gülhan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Uluslararası bankalar ve bankacılık