Aşil tendon rüptürü tedavisinde metalik implant modeli kullanımının biyomekanik olarak test edilmesi - Erol , Bülent (My University, 2002)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri