AIDS hastalarında sebebi bilinmeyen ateş odağının belirlenmesinde F-18 FDG koinsidans görüntüleme ile galyum- 67 sitrat tüm vücut taramanın karşılaştırılması - Dede, Fuat (My University, 2001)
unknown
Keywords: Tıp-Nükleer