Ankilozan spondilit hastalarında anti-saccharomyces cerevisiae antikoru (ASCA) sıklığı - Aydın, Sibel Zehra (My University, 2004)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri