Mimarlık ve içmimarlıkta malzeme öğesine genel bakış - Hacısalihoğlu, Aylin (My University, 2004)
unknown
Keywords: Belirli malzemeler; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mimari; Mimari yapı; Mimarlık; Özel konular