Sporda başarıyı etkileyen psikolojik faktörler ve psikolojik antrenman - İkizler, H. Can, 1961-, (İkizler, Hüseyin Can) (My University, 1993)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-BAŞARI FAKTÖRLERİ; SPOR-SPOR PSİKOLOJİSİ