Postmenopozal kadınlarda tibolon tedavisi ile sürekli konjuge östrojen ve medroksprogesteron asetat tedavisinin kardiyovasküler hastalıkların bağımsız risk belirteçleri HS-CRp, TNF-ALFA ve HGF düzeylerine etkilerinin karşılaştırılması - Özer, Kamer Tezer (My University, 2003)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın Hastalıkları; Kadın hastalıkları (jinekoloji); Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri