Anadolu uygarlıklarındaki savunma silahlarından kalkan,zırh ve miğferin plastik açıdan değerlendirilmesi ve bu formların seramik yapıtlarıma etkisi - Gündoğdu, Senanur (My University, 1997)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SERAMİK SANATI-TARİH-ANADOLU; Seramik sanatları