Tekrarlayan patellofemoral çıkıklarda modifiye fulkerson osteotomisi ve sonuçları - Akgün, Umut (My University, 2005)
unknown
Keywords: Cerrahi; Çıkıklar; Ortopedi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri