Devrez Havzası’ nın beşeri ve ekonomik coğrafyası - İbret, B. Ünal (My University, 2000)
unknown
Keywords: COĞRAFYA,BEŞERİ VE İKTİSADİ; Devrez Havzası (Kastamonu, Türkiye)_Coğrafya, Ekonomik; Devrez Havzası (Kastamonu, Türkiye)_Ekonomik Durum