Primer meme tümörlerinde p53 ve human papillomavirüs (HPV) DNA sıklığı ve bunların diğer prognostik faktörlerle ilişkisinin incelenmesi - Alam, A. N. M. Khorshed (My University, 2004)
unknown
Keywords: Tümörler