İntraserebral diffüz astrositamlarda görüntü analizi sistemi kullanılarak yapılan AgNOR skor ve alan ölçümlerinin histopatolojik grade ile karşılaştırılması - Kurtkaya, Özlem (My University, 1996)
unknown
Keywords: PATOLOJİ