Sporun kitlelere yaygınlaştırılması açısından öncelikli spor dallarının tesbiti ve tesis politikası Gümüşhane ili uygulaması - Yalçınkaya, Ertuğrul (My University, 1993)
unknown
Keywords: SPOR-TESİSLER-GÜMÜŞHANE