Yapay sinir ağı teknikleri ile hisse senedi piyasalarının analizi ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası uygulaması - Sevmez, Murat (My University, 2001)
unknown
Keywords: Hisse Senetleri; İMKB; İstanbul Menkul Kıymetler Borsası; YAPAY SİNİR AĞLARI