Sermaye piyasası kurulunun standart genel hesap planı ve mali tabloları aracılığıyla ortaklıkların denetimi. - Özüpek, Esra (My University, 1993)
unknown
Keywords: Muhasebe; MUHASEBE-DENETİM-ORTAKLIKLAR; MUHASEBE-GENEL HESAP PLANI; Yönetim ve yardımcı hizmetler