Endüstri 4.0'ın yeni çağında denetim: Denetimin yeniden yapılandırılması - AYBOĞA, MEHMET HANİFİ (My University, 2022)
Teknolojik gelişmelerin hızla geliştiği günümüzde tüm bilimler bu gelişmelerden etkilenmiştir. Denetim biliminin de bu gelişmelerden payını aldığı gözlemlenmektedir. Teknolojik gelişmeler ve Endüstri 4.0\"ın amaçları doğrultusunda denetimin yeniden yapılandırılması kaçınılmaz hale gelmiştir.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; İşletme; Social Sciences and Humanities; Management; Sosyal Bilimler (SOC); Ekonomi ve İş; İŞLETME; Social Sciences (SOC); ECONOMICS & BUSINESS; BUSINESS; Strateji ve Yönetim; Pazarlama; İşletme ve Uluslararası Yönetim; Genel İşletme, Yönetim ve Muhasebe; Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler; Strategy and Management; Marketing; Business and International Management; General Business, Management and Accounting; Social Sciences & Humanities