Resim sanatında Caravaggio’nun yeri ve önemi - Özbalcı, Ümran (My University, 1992)
unknown
Keywords: 1400 - 1599; coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; Resim sanatı; RESİM SANATI-TARİH; Tarihi