Beta talassemi hastalarında gen amplifikasyon ve hibridizasyon yöntemleri ile nokta mutasyonların araştırılması - Uyguner, Zehra Oya Özbilen (My University, 1989)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-BİYOKİMYA