Çeşitli yaş gruplarındaki elit erkek hentbol oyuncularının fiziki yapıları ile motor performansları arasındaki ilişkilerin incelenmesi - Büyükeroğlu, Cemal (My University, 1989)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Hentbol; SPOR - HENTBOL; Top oyunları