Dikkat eksikliği ve ve hiperaktivite bozukluğu olan çocukların anne ve babalarında dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu belirtilerinin taranması - Taybıllı, Banu (My University, 1999)
unknown
Keywords: Akıl hastalıkları; Hastalıklar; PSİKİYATRİ; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri