Hafi’nin Zadü’l-me’ad’ında dini-tasavvufi unsurlar ve remizler - Büyükçolak, İhsan (My University, 1994)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-EDEBİYAT; İSLAM DİNİ-TASAVVUF; Tasavvuf ve tarikatlar; TÜRK EDEBİYATI-KAYNAKLAR