Sosyal medya'da bir söylem düşkünü olarak çocuk; Aylan bebek örneği - Kıratlı, Sahra (My University, 2017)
Çalışmada Aylan Bebek olayının iki farklı medya kanalında yer alış temalarının değişikliği incelenmiştir. ABSTRACT It is researched that the variety of handling the case 'Aylan Bebek' in two different media organ in this study.
Keywords: Çocuklar; Discourse; Discourse Marginals; Haber; Kitle iletişim araçlar; News; Psikolojik yönler; Sosyal medya; Sosyal yönler-- Türkiye; Söylem; Söylem Düşkünü