Farklı yapıştırıcıların flor salınımlarının ve sıyırma kuvvetlerine olan dirençlerinin karşılaştırılması - Evrenol İzmirli, Berna (My University, 1998)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; ORTODONTİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri