Müşteri temeline göre örgütlenmede ideal satışçı tipinin belirlenmesi ve otomotiv sektöründe uygulama - Altun, Hüseyin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Kişisel satış; Pazarlama yönetimi; SATIŞ PERSONELİ