Bilimsel tartışma (argümantasyon) öğretim becerilerinin gelişimi: fen bilgisi öğretmen adayları ile durum çalışmaları - Cengiz, Candan (My University, 2017)
BİLİMSEL TARTIŞMA (ARGÜMANTASYON) ÖĞRETİM BECERİLERİNİN GELİŞİMİ: FEN BİLGİSİ ÖĞRETMEN ADAYLARI İLE DURUM ÇALIŞMALARI

SCIENTIFIC DISCUSSION (ARGUMENTATION) DEVELOPMENT OF TEACHING SKILLS: CASE STUDIES WITH PRESERVICE SCIENCE TEACHERS
Keywords: Argumentation Skills; Argümantasyon Becerileri; Argümantasyon Süreçlerinin Kodlanması; Bilimin Doğası; Coding Argumentation Processes; Conceptual Understanding; Constructivisim; Eğitim ve öğretim (Orta); Fen bilgisi; Fen Bilgisi Öğretmen Adayları; Fen Eğitimi; Fen Öğretiminde Bilimsel Tartışma (Argümantasyon); Hizmet Öncesi Argümantasyon Eğitimi; Kavramsal Anlama; Learning and Teaching Views; Maddenin Halleri ve Isı; Nature of Science; Öğrenme ve Öğretme Anlayışları; Öğretim; Öğretim becerileri; Öğretmen Eğitimi; Öğretmen Yetiştirme; Pre-Service Argumentation Education; Pre-Service/ Prospective Science Teachers; Science Education; Scientific Discussion (Argumentation) in Science Teaching; States of Matter and Heat; Teacher Education; Teacher Training; Teknikler; Toulmin Argument Pattern; Toulmin Argüman Modeli; Türkiye; Vaka çalışmaları; Yapılandırmacılık