Scanner’da nokta oluşumu, nokta bozulması ve sebepleri - Gençoğlu, Efe N. (My University, 1991)
unknown
Keywords: BİLGİSAYAR; bilgisayar bilimi; Çevrebirimleri; Genel Konular; Girdi çevrebilimleri; Veri işleme