Çevre - işletme-maliyet ilişkilerinin mali durum tablolarına yansıtılması - Yarbaşı, Engin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Mali tablolar; Mali yönetim; Maliyetler; Organizasyon ve finansman