Phyton ile derin öğrenme teknikleri - ÖZDEMİR YAZGAN, SELİN DEVRİM (Nobel Yayınevi, 2022)
Bu kitapta Phyton programlama dili kullanılarak derin öğrenme teknikleri finansal zaman serilerine uygulanmıştır.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Social Sciences and Humanities; Sosyal Bilimler (SOC); Social Sciences (SOC)