Kıraat ilminde vakf ve ibtida - Temel, Nihat (My University, 1991)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Kur’an ve diğer bilimler; Kur’an ve diğer semavî kitaplar; Kur’an ve Kur’an İlimleri