Ankilozan Spondilit hastalarında MEFV (MEDITERRANEAN FEVER) gen mutasyonları sıklığının ve hastalık şiddeti üzerine etkisinin değerlendirilmesi - Tufan, Aslı (My University, 2009)
unknown
Keywords: İç Hastalıkları; Tıp