Kronik hemodializ hastalarında rekombinant insan eritropoetin tedavisinin etkisi - Özener, İ. Çetin (My University, 1992)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-NEFROLOJİ-HEMODİALİZ