MÜFT acil servise nefes darlığı ile başvuran ve ön tanı olarak konjestif kalp yetmezliği düşünülen hastalarda BNP düzeylerinin incelenmesi - Öztürk, Tuba Cimilli (My University, 2007)
unknown
Keywords: Acil Servisler; Akut Konjestif Kalp Yetmezliği; Kalp Hastalıkları