Bergama yöresi halı tasarımlarında bilgisayar desteği - Akyıldız, Yıldız (Lafçı) (My University, 2000)
unknown
Keywords: Dekoratif boyama; Dekoratif sanatlar; Dokuma Sanatı; Güzel ve dekoratif sanatlar; Halıcılık