Yaşam boyu sürekli gelir hipotezi'nde mevsimsellik - Çağlayan, Ebru (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2003)
Bu çalışmada amaç, Yaşam Boyu Sürekli Gelir Hipotezi ile ilgili değişkenler için mevsimsel birim kökün varlığını ve değişkenler arasında mevsimsel eşbütünleme olup olmadığını araştırmaktır.